ABOUT ME

Lieve allemaal,

ik ben Tessa – een ‘het glas is altijd halfvol’ meisje.
Sinds mijn 22e heb ik een aantal topics waar ik heel erg blij van word en die ik hier graag met jullie deel. Just me sharing my life with you!

Na mijn opleiding HBO Communicatie in 2014 afgerond te hebben aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik aan het werk gegaan als communicatieadviseur, iets waar ik ook onwijs blij van word. In 2016 kwam er een kans op mijn pad (die ik na enige overwegingen) toch met beide handen heb aangegrepen. Waar bijna ieder jong meisje ervan droomt om prinses te worden, kwam ik nu namelijk écht terecht in een wereld vol glitter, glamour en de állermooiste kleding en jurken: de wereld van missverkiezingen. Waar iedereen denkt dat die wereld alleen uit die leuke dingen bestaat, heb ik ontdekt dat het niet alleen daaruit bestaat, maar ook uit een hoop taken, verantwoordelijkheden en toewijding.

Alles wat daarbij komt kijken heb ik gedeeld (en deel ik nog steeds) via het geweldige platform Instagram. Het doel van Instagram is precies wat ik leuk vind: ideeën verzamelen, alles bewerken tot een mooi beeld en delen met degenen die hetzelfde ook leuk vinden! Ik heb nooit gedacht dat er in 1 á 2 jaar zoveel kan veranderen, maar ik ben heel erg dankbaar voor de kansen die ik aangeboden kreeg en de weg die ik ingeslagen ben.

Via deze blog hoop ik dat jullie nog een extra portie ‘Tessa’ kunnen ontdekken.

Veel liefde, Tessa